Als u in deze nieuwsbrief geen afbeeldingen ziet, bekijk dan de online versie.

NIEUWSBRIEF 1 AUGUSTUS 2018
Schoudercom
 

Hopelijk is iedereen weer veilig en gezond teruggekomen van een fijne vakantie! De leerkrachten zijn afgelopen week druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. We kijken ernaar uit iedereen weer te zien!

Dit zal een van de laatste nieuwsbrieven zijn die we via de Arksite versturen. Zoals u voor de zomervakantie hebt kunnen lezen, maken we dit jaar gebruik van een nieuw communicatiesysteem: Schoudercom. Het team heeft afgelopen week workshops gevolgd en we zijn klaar om te starten.

Voor de zomervakantie hebben we via de klassenouders uw mailadressen verzameld. Rond 15.00 uur ontvangt u van Schoudercom een uitgebreide informatiemail met de vraag om u aan te melden. We willen u vragen dit zo snel mogelijk te doen. Denk eraan dat deze mail ook in de 'ongewenste post' terecht kan komen. De leerkracht zal u vervolgens als ouder van de groep bevestigen.

Alle communicatie vanuit school (op groepsniveau maar ook op schoolniveau) verloopt voortaan via Schoudercom. U kunt Schoudercom via de computer gebruiken, maar ook door middel van een app. Dat staat allemaal in de brief uitgelegd. 

Het ziek melden van uw kind, of het aanmelden voor een gesprek gaat via Schoudercom. Daarom is het belangrijk dat we zo snel mogelijk iedereen in het systeem hebben staan. 

Voor ons is het natuurlijk ook nieuw, dus we zullen de eerste periode vast een aantal problemen tegenkomen. Als er technische vragen zijn is er een hulpfunctie binnen Schoudercom waar gebruik van kan worden gemaakt.

We zijn er van overtuigd dat Schoudercom de communicatie tussen school en ouders zal verbeteren.

 
 
 
Dringend nieuwe overblijfkrachten gezocht!
 

Bij de start van het schooljaar doen we een dringende oproep aan u. We hebben per direct en structureel mensen nodig die, tegen een vergoeding, willen assisteren bij het overblijven.

Op maandag is er 1 plek open , op dinsdag 2, op donderdag 3 en op vrijdag 4 open plekken.

Om de kwaliteit van het overblijven te kunnen behouden hebben we extra mensen nodig.

Reacties kunnen verstuurd worden naar directeur@ark-haarlem.nl

 
 
 

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.