Als u in deze nieuwsbrief geen afbeeldingen ziet, bekijk dan de online versie.

extra NIEUWSBRIEF: Sport juni 2018
Extra nieuwsbrief: sport
 

In deze extra nieuwsbrief enkele sportberichten! Zo zijn er volgende week de sportdagen van de groepen 3-4-5 en groepen 6-7-8. Vorig jaar viel één sportdag in het water, maar de weersvoorspellingen zijn nu (het is nog ver weg…) heel erg goed! Zouden ze dit jaar allebei mogen doorgaan? Hieronder wat informatie.

Daarnaast onze dank naar alle coaches, begeleiders en scheidsrechters van onze teams op de sporttoernooien en een ‘missing-in-action’-oproepje. 

 

Sportieve groeten!

 

Niek - Lisanne - Karina (de gymleerkrachten van de Ark)

            

Woensdag 27 juni - sportdag groepen 3-4-5

 

We sporten deze dag op de sportvelden aan de Kleverlaan (van 09:00-11:30). De kinderen worden deze dag op de gewone tijd naar school gebracht en ook weer op school opgehaald/ of gaan vanaf daar naar de naschoolse. Niets anders dan normaal dus, maar wel graag sportieve kleding aan wat past bij het weer, een 10uurtje en een flesje water mee. De Schoolraad zorgt ook voor wat lekkers. Ouders begeleiden de kinderen langs verschillende sportonderdelen (van voetbal en korfbal, naar sprinten en duurloop, speerwerpen, en ga zo maar door).

 

Vrijdag 29 juni - sportdag groepen 6-7-8

 

Helaas konden we dit jaar niet op de atletiekbaan terecht, dus ook deze dag sporten we op de sportvelden aan de Kleverlaan (van 09:00-14:30). De kinderen worden deze dag op de gewone tijd naar school gebracht/verwacht en ook weer op school opgehaald/ of gaan vanaf daar naar de naschoolse. Ook hier niets anders dan normaal dus, maar wel graag sportieve kleding aan wat past bij het weer, een 10uurtje en een fles water mee. De Schoolraad zorgt ook voor wat lekkers. Ouders begeleiden de kinderen langs verschillende sportonderdelen (van voetbal en korfbal, naar sprinten en duurloop, speerwerpen, en ga zo maar door).

 

Let op! Let op! Voor deze dag kunnen we nog steeds ouders gebruiken die ons kunnen helpen! Ouders broers/ zussen, opa’s/oma’s, etc. zijn ook van harte welkom! 

 

Alle coaches, begeleiders en scheidsrechters… bedankt!

 

Gisteren was het één na laatste sporttoernooi voor schoolteams (namelijk hockey voor groep 7 en 8). In de laatste schoolweek speelt nog een Ark-team op het beeballtoernooi. 

 

Via deze weg willen we nogmaals alle coaches, begeleiders en scheidsrechters bedanken die onze teams hebben bijgestaan op alle toernooien van afgelopen jaar. Zonder de hulp en enthousiaste inzet van deze ouders hadden onze leerlingen niet mee kunnen doen. Enorm bedankt allemaal! 

 

Gevonden? 

 

We missen een deel van onze sporttenues. Heeft u in de was of in de kast toevallig nog een Ark-sporttenue? Op sporttoernooien sporten we in een groen sportshirt (een écht sportshirt, niet die van katoen zijn gemaakt, die heeft u zelf ooit gekocht) met Ark-logo, zwarte broek met Ark-logo en zwarte sportsokken. Graag retour gymzaal. 


 
 
 

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.