Als u in deze nieuwsbrief geen afbeeldingen ziet, bekijk dan de online versie.

EXTRA NIEUWSBRIEF 11 SEPTEMBER 2017
Registeren en inloggen via de Arksite
 
We krijgen veel vragen over het registreren voor de website en het aanmelden voor de startgesprekken. In deze extra nieuwsbrief leggen we uit hoe het werkt.

We werken met twee wachtwoorden voor de Arksite. 

Het eerste wachtwoord is voor iedereen gelijk: @rksite2017

Dit wachtwoord is nodig om de nieuwsbrief te lezen en de groepspagina’s te bekijken. Door het gebruik van een algemeen wachtwoord kunnen niet alleen ouders maar ook andere geïnteresseerden (familie, vrienden e.d.) de website bekijken en volgen wat er op school gebeurt. Dit wachtwoord staat ook op de informatiekaart die alle kinderen hebben gekregen. 

Om in te kunnen loggen via MIJN ARK, voor bijvoorbeeld de inschrijving van de gesprekken, dient u zich persoonlijk aan te melden (klik hier voor de aanmeldpagina). Jaarlijks voor elk kind, zodat u gekoppeld wordt aan de juiste groep en alleen de gespreksmomenten van de groepen van uw kind(eren) krijgt te zien. 

U vult de gegevens in, de leerkracht krijgt een mailtje om te bevestigen dat het om de juiste groep gaat en vervolgens krijgt u een wachtwoord toegestuurd, te gebruiken voor het hele schooljaar. De inlognaam is het mailadres waarmee u zich heeft geregistreerd. Via deze pagina kunt u vervolgens inloggen en aanmelden voor een gesprek. 

We hopen dat duidelijk is hoe de Arksite gebruikt kan worden. Op dinsdag 12-09, woensdag 13-09 en donderdag 14-9 kunnen ouders van groep 1 t/m 7 zich aanmelden voor het eerste startgesprek en zijn de gesprekken zichtbaar. Vrijdag zijn de inschrijvingen gesloten en heeft de leerkracht zelf het overzicht.
 
Voor de groepen 8 wordt dit een later moment ivm schoolkamp. De leerkrachten zullen deze ouders op de hoogte houden.

 
 
 

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.