Als u in deze nieuwsbrief geen afbeeldingen ziet, bekijk dan de online versie.

NIEUWSBRIEF 17 29 juni 2017
Van de directeur
 
Hierbij ontvangt u de groepsverdeling voor schooljaar 2017-2018. Wij nemen afscheid van Ellen van Klink, Jacqueline Doornweerd en Michelle Baars, zij werken in het nieuwe schooljaar op een andere school.
De opvolger van Ellen van Klink is nog niet bekend, de sollicitatieprocedure loopt nog. Mariëlle Kamminga is volgend jaar een nieuwe collega in groep 5, Karina Beijer een nieuwe gymleerkracht. De samenstelling van de nieuwe groepen 3 vindt u hieronder. Nog voor de zomervakantie kunnen de kinderen kennismaken met hun nieuwe leerkracht. 
Gelukkig hebben voldoende ouders zich gemeld om te helpen bij de sportdag. Verdere informatie over de sportdag vindt u in deze nieuwsbrief.
Marjo Fokkema
 
Direct naar: Schoolnieuws | Activiteiten | Terugblik | Mededelingen | SKOS
 
Schoolnieuws
 
 
Groepsverdeling 2017-2018
 
 
 
Lees meer
 
 
Samenstelling groepen 3 schooljaar 2017-2018
 
De afgelopen periode hebben de groepsleerkrachten, intern begeleider, bouwcoördinator en de vakleerkracht gymnastiek de nieuwe groepen 3 samengesteld.
           
 
Lees meer
 
 
Overblijven en schooltijden
 
Dit schooljaar hebben we een aantal alternatieven onderzocht om de drukte op het schoolplein tijdens de overblijf te verminderen. 
 
Lees meer
 
 
Activiteiten
 
 
Sportdagen 3-4-5 en 6-7-8
 
De sportdagen voor de groepen 3-4-5 en 6-7-8 beginnen nu toch echt dichterbij te komen… Gelukkig hebben zich voor de bovenbouwsportdag ook genoeg ouders gemeld (dank jullie zeer!) dus we kunnen het allemaal door laten gaan. Tijd voor wat organisatorische informatie…  
 
Lees meer
 
 
Adreswijzigingen
 
Denkt u er aan eventuele adreswijzigingen tijdig door te geven aan administratie@ark-haarlem.nl 
 
 
 
Terugblik
 
 
Schaakkampioenen!
 
Gefeliciteerd met dit mooie kampioenschap, ARK team! Misschien hebben jullie deze beker ook echt verdiend, want jullie hebben al drie jaar iedere maandagmiddag samen geschaakt op school. Hoeveel andere schoolteams kunnen dat zeggen?  
 
Lees meer
 
 
Schoolfoto's
 
Met veel plezier zijn er dit jaar schoolfoto’s gemaakt en veel enthousiaste ouders hebben hun bestelling gedaan. Mocht u de bestelcode van uw kind kwijt zijn, mail dan de naam van de school, de naam van uw kind en de groepsnaam door naar arnold@schoolfotosonline.nl. U ontvangt dan de inloggegevens zodat u alsnog kunt bestellen.  
 
 
 
Avond 4 daagse
 
Op vrijdag 16 juni liep De Ark, in totaal met ruim 400 kinderen plus ouders achter de fanfare aan, voor de muzikale intocht op de Grote Markt. Hebben jullie ook zo genoten?!  
 
Lees meer
 
 
Oproep: Ark tenues gezocht!
 
Mocht iemand nog een Ark-tenue thuis hebben… graag z.s.m. retour naar juf Lisanne of meester Niek 
 
Lees meer
 
 
Baby nieuws
 
Meester Niek heeft en zoon gekregen. Hij heet Sverre. Gefeliciteerd! 
 
Lees meer
 
 
Gevonden voorwerpen
 
Denkt u nog aan de bakken met gevonden voorwerpen. Voor de zomervakantie gaat het weer naar het goede doel.  
 
 
 

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.