Als u in deze nieuwsbrief geen afbeeldingen ziet, bekijk dan de online versie.

NIEUWSBRIEF 14 11 mei 2017
Van de directeur
 

Ja ja, de Arkdag is bijna zover. Na veel voorbereiding belooft het een geweldige dag te worden! We willen u met klem vragen niet op de fiets te komen. Fietsen kunnen niet geparkeerd worden op het plein, maar ook a.u.b. niet op de stoep van de buren. Is het echt niet mogelijk de fiets thuis te laten dan dient deze geparkeerd te worden in de fietsenstalling van De Werkschuit (Velserstraat 55).

In deze nieuwsbrief vindt u een oproepje voor een nieuwe penningmeester voor de Schoolraad, informatie over onze projectgroepen, de ouderavond over leesmotivatie en de schoolfotograaf die volgende week komt.

Dit schooljaar is een nieuwe commissie in het leven geroepen binnen de Schoolraad, de communicatiecommissie. Alle communicatiekanalen die door school worden gebruikt worden weer eens bekeken. Hieronder vindt u een kleine enquête over dit onderwerp. We vragen u deze in te vullen.

Fijne dag zaterdag!

Marjo Fokkema

 
Direct naar: Schoolnieuws | Activiteiten | Terugblik | Mededelingen | SKOS
 
Schoolnieuws
 
 
Vakantieregeling 2017-2018
 

Herfstvakantie ma 23-10-2017 t/m vr 27-10-2017
Kerstvakantie ma 25-12-2017 t/m vr 5-1-2018
Voorjaarsvakantie ma 26-02-2018 t/m vr 2-3-2018
Pasen vr 30-3-2018 t/m ma 2-4-2018
Koningsdag vr 27 april
Meivakantie incl. hemelvaart ma 30-4-2018 t/m vr 11-5-2018
Pinksteren ma 21-5-2018
Zomervakantie ma 23-07-2018 t/m vr 01-09-2018    

 
 
 
Aanpak projectgroep verandert
 
De opzet van de projectgroepen op De Ark verandert. We kiezen voor een nieuwe aanpak waarbij de onderwijsbehoefte van de kinderen centraal staat. Dit betekent in de praktijk dat de kinderen die intensieve begeleiding nodig hebben in een kleine groep bij elkaar komen.  
 
lees meer
 
 
Ouderbijeenkomst Leesmotivatie
 
De ouderbijeenkomst is in de eerste plaats gericht op ouders van dyslectische kinderen, maar ook ouders van leeszwakke kinderen zijn van harte welkom. U kunt zich aanmelden via het mailadres dineke.goebert@ark-haarlem.nl 
 
lees meer
 
 
Helder communiceren op de Ark

Helder communiceren is belangrijk. Graag nodigen we u uit voor een enquête waarmee we inventariseren wat uw voorkeuren zijn en wat we kunnen verbeteren aan de communicatie. Doe de enquete
 
lees meer
 
 
Activiteiten
 
 
Schoolfotograaf
 
 
 
 
 
Oproep sportdagen 3-4-5 en 6-7-8
 
De sportdagen voor de groepen 3-4-5 en 6-7-8 beginnen dichterbij te komen… tijd voor een eerste oproep voor enthousiaste ouders die ons daarbij willen helpen! Er sporten op beide dagen 9 groepen. Om deze dag sportief, veilig en gezellig te laten verlopen hebben we elk jaar veel ouders nodig, dus we zien jullie er weer heel graag bij!  
 
lees meer
 
 
Schoolraad zoekt penningmeester voor een paar uur per maand
 
Eén van onze twee huidige penningmeesters heeft de kas een aantal jaar beheerd en wil graag het stokje doorgeven. Vind jij het leuk om een paar uur per maand te besteden aan de schoolraad financiën? Meld je dan! 
 
lees meer
 
 
Schaken: simultaan 15 mei
 
Maandag 15 mei komt Fide-schaakmeester Vincent Diepeveen een simultaan verzorgen op De Ark. Alle schakers van groep 1 tot groep 8 zijn van harte welkom. Een simultaan betekent dat de schaakmeester in een kringetje langs alle tafels loopt en tegen 25 of 30 borden tegelijk speelt. 
 
lees meer
 
 
Schoolhockey Haarlemse Basisscholen
 
Op woensdagmiddag 21 juni is het jaarlijkse schoolhockey toernooi voor de groepen 7 en 8. Vind je het leuk om hier aan mee te doen? Schrijf je dan in! Dit kan tot 24 mei.  
 
lees meer
 
 

Als u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om u af te melden.