Samen uitdagen tot ontwikkelen
Interconfessionele basisschool

Velserstraat 17
2023 EA  Haarlem

023 525 00 33
info@ark-haarlem.nl

Afsluitend bericht van zaterdag 2 juni 12:10 uur:

Bedankt!

Onze eerste eigen Ark Avondvierdaagse zit er op. En aan de eerste reacties te proeven was het een enorm succes. Wat hebben we met zijn allen een mooie nieuwe activiteit neergezet! Ondanks een afgelaste avond en wat regen hebben de kinderen, zeker na de tocht op het strand, een onvergetelijke week gehad, afgesloten met een feestelijke intocht met Fanfare-band en eigen school DJ's.

Mochten er toch nog kinderen hun medaille zijn misgelopen, zij kunnen contact op nemen met meester Sjoerd, en dan komt het goed.

Binnenkort gaan we evalueren. Mocht u puntjes voor verbeteringen hebben, laat het ons weten, dan maken we er volgend jaar een nog mooier feest van!

 

Dank allen en tot volgend jaar!

De arkvierdaagsecommissie

 

 

 

------------------------------------------------------------     

 

 

Bericht van vrijdag 1 juni 09:10 uur:

Wat een feest was het gister! Prachtig om zo over het strand met dat mooie weer terug te lopen. Ik denk dat we iets later thuis waren dan gepland allemaal maar dit vergeten de kinderen nooit meer. Onderaan dit bericht enkele foto's.

Vanavond de intocht en de medailles
Groepen 1/2 en 3 verzamelen op het St Jorisveld, vanaf groep 4 verzamelen op het sportveld aan de Kleverlaan. Van daaruit loopt elk leerjaar achter een begeleider aan een intochtroute naar het schoolplein waar de kinderen feestelijk onthaald worden en hun medaille ontvangen.

Als je een polsbandje verloren bent, geen zorgen we hebben bij de medaille-uitreiking op het schoolplein afvink-lijsten met alle namen van de kinderen die zich hebben ingeschreven. 

De looptijd van de route is zo’n 40- 50 minuten.  

Kom NIET op de fiets, kom lopend.
Hou rekening met de buurt (dus ga niet in de mensen hun tuin of op hun muurtjes zitten)

 groep verzamelplek vertrektijd
(dus wat eerder aanwezig)
verwachte aankomst
op schoolplein
 1/2  St. Jorisveld   18:00 uur  18:20 uur
 3  St. Jorisveld   18:20 uur  18:40 uur
       
 4  Sportveld Kleverlaan  18:20 uur  19:00 uur
 5  Sportveld Kleverlaan  18:40 uur  19:20 uur
 6  Sportveld Kleverlaan  19:00 uur  19:40 uur
 7  Sportveld Kleverlaan  19:20 uur  20:00 uur
 8  Sportveld Kleverlaan  19:40 uur  20:20 uur

 

 


 

 

 

------------------------------------------------------------     

 

 

Bericht van donderdag 31 mei 10:20 uur:

Wat was het leuk gister! Prachtige routes en op die ene bui na droog. Leuk om zoveel enthousiasme te zien! En complimenten voor de kinderen - we hebben achteraan bijna geen afval gevonden! 

Polsbandjes
Voor de kinderen die gister hun polsbandje verloren zijn, we nemen vanavond wel wat reserve van gister mee, maar knoop je bandje wat beter vast vanavond.

Vandaag Parnassia
Vandaag staat Parnassia op het programma. Let op: we starten hier een kwartiertje later dan gister. Parnassia, Parnassiaweg 1, Overveen. Er is voldoende parkeerplek (betaald) en fietsenstallingen. Verzamelen bij je paraplu in de buurt van de start van het pad de duinen in (bij het rode kruis op de kaart)

Lange route:  Uiterlijk 18:05 aanwezig, 18:15 lopen
Korte route:  Uiterlijk 18:35 aanwezig, 18:45 lopen

Weersverwachting
We houden natuurlijk weer de verwachting in de gaten. We hopen dat het onweer uitblijft of al in de middag voorbij is. 
Daarnaast is er op de stranden langs de westkust is gedurende de hele dag kans op mist of langhangende bewolking vanaf zee. Dus hou er rekening mee dat het daar een stuk kouder kan zijn!

Tot vanavond!

 

------------------------------------------------------------     

 

 

Bericht van woensdag 30 mei 10:20 uur:

Beste ouders, 

Na de valse start van gister gaan we er van uit dat we vanavond alsnog kunnen beginnen. Volgens mij heeft iedereen er zin in!

We lopen vanavond bij Bleek en Berg (Bergweg 1, Bloemendaal). We verzamelen op de eerste parkeerplaats, Duiningang Bleek en Berg. Melden bij paraplu van je leerjaar op de parkeerplaats. 

Lange route: Uiterlijk 17:45 aanwezig, 18:00 lopen
Korte route: Uiterlijk 18:15 aanwezig, 18:30 lopen

Er worden tasjes met water en wat eten uitgedeeld
Als kind hoef je geen  tas mee te nemen, je krijgt er een op de deze avond bij Bleek en Berg. De Albert Heijn aan het Soendaplein wil meer connectie met de buurt en is zo vriendelijk om alle lopers op de eerste avond te voorzien van een tasje met daarin een bidon, water en wat lekkers voor onderweg. Halverwege is er natuurlijk gewoon een rustpunt met extra water dus geen zorgen. In die tas kan je je afval meteen weer meenemen. Er zit ook een coupon in waarmee je de volgende dagen gratis bij de Albert Heijn je tasje weer kan laten vullen.

Polsbandjes 
Je krijgt per avond een polsbandje en als je ze allemaal hebt krijg je bij de feestelijke intocht die eindigt op het schoolplein een eigen Ark Avondvierdaagse medaille van dit jaar!

 

Tot vanavond, bij geen nieuw bericht op de site gaan we gewoon lopen.

P.S Geen honden mee.
Er was nog een vraag van een ouder of honden zijn toegestaan om mee te nemen. Honden zijn maar zeer beperkt toegestaan in de duinen, en niet op het grootste deel van de route (zie https://www.pwn.nl/toegang-voor-honden). Alleen vrijdag bij de intocht is het geen probleem, maar niet in de duinen dus.

 

------------------------------------------------------------     

 

Bericht van dinsdag 29 mei 16:40 uur:

A4D 1e DAG AFGELAST IVM CODE ORANJE EN GROTE KANS OP ONWEER

We gelasten deze eerste dag van de avondvierdaagse af i.v.m. Code Oranje en grote kans op onweer.

Het ziet er te slecht uit en andere evenementen worden nu ook afgeblazen. Het is bijzonder frustrerend om af te gelasten en dan geen spatje regen te krijgen maar wat ons betreft is het het risico niet waard. We hopen dat u begrip hiervoor heeft.

 

------------------------------------------------------------     

 

Bericht van maandag 28 mei 20:55 uur:

Beste ouders,
We houden de weersverwachting nauwlettend in de gaten ivm met eventueel onweer. Mochten we afgelasten laten we dat uiterlijk om 17u weten via de site. 

In het kort hier nogmaals de info voor:

DINSDAG - KOEVLAK
Morgen wandelen we bij Koevlak ('t Wed). Er is betaald parkeren indien u met de auto komt. Fietsen parkeren in de fietsenstalling, daarna melden bij paraplu van je leerjaar op de parkeerplaats. 
Lange route: Uiterlijk 17:45 aanwezig, 18:00 lopen
Korte route: Uiterlijk 18:15 aanwezig, 18:30 lopen

Voor water en eten is gezorgd
Als kind hoef je geen  tas mee te nemen, je krijgt er een op de eerste avond bij Koevlak. De Albert Heijn aan het Soendaplein wil meer connectie met de buurt en is zo vriendelijk om alle lopers op de eerste avond te voorzien van een tasje met daarin een bidon, water en wat lekkers voor onderweg. Halverwege is er natuurlijk gewoon een rustpunt met extra water dus geen zorgen. In die tas kan je je afval meteen weer meenemen. Er zit ook een coupon in waarmee je de volgende dagen gratis bij de Albert Heijn je tasje weer kan laten vullen.

Polsbandjes
Je krijgt per avond een polsbandje en als je ze alle drie hebt krijg je bij de feestelijke intocht die eindigt op het schoolplein een eigen Ark Avondvierdaagse medaille van dit jaar!

 

------------------------------------------------------------     

 

Bericht van 23 mei 2018:
We hebben alle informatie voor u op een rij gezet. Deze PDF bevat routekaartjes, locaties en tijden plus extra informatie over wat er nieuw is. Download hem meteen!

Contact

Velserstraat 17
2023 EA  Haarlem

023 525 00 33
info@ark-haarlem.nl